Dodano: 2009-12-07 20:06
''Primogen znajduje się pomiędzy Matuzalemem a Anciliae (od 391 punktów). Jest przywódcą, danego miasta ... Matuzalem (od 74pkt) :?: :lol: to juz dawno powienienem miec inna range raczej nie ? :?: mialem kiedyś :arrow: Primogena lecz z niewiadomych mi powodów zniknął :roll: ogarniecie wreszcie tą strone ? czy dalej sie bedziecie pier...ic sorry ale tu co chwila cos szwankuje musialem to napisac
Dodano: 2009-12-07 21:03
| DEMONEMOON napisał(a): |
[quote:c58fd047ed="minawi"]bo Amorphous naprawia (=psuje) punkty Myślę, że w koncu nadeszla ta wersja ostateczna ![]() |
No to zaczynamy wyscig szczurów od nowa hehe :wink:[/quote:c58fd047ed]
:twisted:
Fajnie - zawsze po wyzerowaniu miałam 70, a teraz 90 :twisted: A konkurent ma duuużo mniej :twisted:
dzizusu :arrow: do wszystkiego można się przyzwyczaić - tak jak do alkoholu, fajek, seksu i wielu innych rzeczy 8)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-12-07 21:05
| dzizusu napisał(a): |
| ''Primogen znajduje się pomiędzy Matuzalemem a Anciliae (od 391 punktów). Jest przywódcą, danego miasta ... Matuzalem (od 74pkt) :?: :lol: to juz dawno powienienem miec inna range raczej nie ? :?: mialem kiedyś :arrow: Primogena lecz z niewiadomych mi powodów zniknął :roll: ogarniecie wreszcie tą strone ? czy dalej sie bedziecie pier...ic sorry ale tu co chwila cos szwankuje musialem to napisac |
A Ty robaczku,to taki z Ciebie karierowicz? Hehehehehehehe :wink:
PS
siadły mi liczniki :)
Dodano: 2009-12-08 02:19
Ponktacja sie troche zmienila. Ulegna tez zmianie rangi.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-12-14 17:39
Dziwne rzeczy się dzieją. Gdy klikam na konto jakiegoś użytkownika, pokazuje się komunikat: "zła nazwa użytkownika". Z kolei gdy próbuję znaleźć go w spisie użytkowników, to w ogóle nie widnieje. Natomiast u mnie, w zakładce "znajomi" widnieją awatary ich profili. Trójka znajomych moich: Rubi, Hellsheep i Nimdraug pisali do mnie w tej sprawie, że w ogóle nie mogą zalogować się na stronie. Zgaduję, że jest jeszcze sporo innych osób, które mają podobny problem.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-12-19 20:59
Do tego niektóre tematy <vide Avant Garde nasze ukochane> się nie otwierają, wyświetla się komunikat, że posty do danego tematu nie istnieją. What's happen there? 
Dodano: 2009-12-20 18:25
| Wild_Child napisał(a): |
Do tego niektóre tematy <vide Avant Garde nasze ukochane> się nie otwierają, wyświetla się komunikat, że posty do danego tematu nie istnieją. What's happen there? ![]() |
No właśnie jak mamy z Wildem i resztą naszej kompaniji dalej szukać skarbu :?: :wink:
Dodano: 2009-12-20 20:24
| Rosemary napisał(a): |
[quote:b9debe8292="Wild_Child"]Do tego niektóre tematy <vide Avant Garde nasze ukochane> się nie otwierają, wyświetla się komunikat, że posty do danego tematu nie istnieją. What's happen there? ![]() |
No właśnie jak mamy z Wildem i resztą naszej kompaniji dalej szukać skarbu :?: :wink:[/quote:b9debe8292]
Też mam ten problem :? I do tego nie mogę wejść w zakładkę "Ostatnie tematy" na stronie głównej, muszę wejść w jakiś temat i dopiero potem mogę zobaczyć listę ostatnich tematów z lewej strony
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2009-12-28 02:42
Cieszcie się, że tylko tyle. Ja przez ostatni niemalże tydzień w ogóle nie mogłam pisać na forum poza jednym tematem, do którego zdołałam wejść przez moje ostatnio pisane posty.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-12-28 10:36
Ogólna awaria to była - z tego co się orientuję to większość tak miała.
Prezent od admina na święta, żebyście z rodziną posiedzieli a nie na necie :]
Wiem, że tu sporo agnostyków itp, ale obchodzący Święta też są.Dużo nie działało, ale wraca do normy.
Dodano: 2009-12-28 11:55
Ano miałam pisać, że to pierwsze święta od dawna bez DP 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-12-28 12:18
no właśnie, admin miał święta
nawet czapki mikołajowej na logo nie było buu 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-12-28 21:59
Tez mialam ten problema najgorsze jest to ze nie moge sie zadnym sposobem dostac do tematu"BroWroFestung"
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-12-29 20:34
no do normy to jeszcze daleko :) o ile była i będzie ^_^ nadal w miejscu stoją > Ranking > Posty oraz > punktacja :) jak se przypomnę co jeszcze to napisze ^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-12-30 20:00
Żeby post wylądował na forum, muszę go wysyłać 2 razy. Poza tym parę drobnostek, jak np. to, że po wysłaniu posta nie ma przekierowania do strony forum, bo wyskakuj błąd, wszystkie tematy są oznaczone na żółto jako nowe, nie ma dostępu do własnych wpisów na blogu itp.
Dodano: 2009-12-30 23:57
Co Ty masz za cuda?
Do bloga już długo nie idzie się dobić, wiem, że z logowaniem są spore problemy i wyskakują błędy MySQL'owe ale żadnych kolorków nie mam.
Yyy - Ojciec Admin coś tu kroi niezłego ]:>
Też dostałam info, że jeżeli ktoś nie miał galerii to już nie może jej utworzyć - zakładka poszła się kochać.
Dodano: 2009-12-31 01:39
Brak też naliczania postów i oznaczenia aktywnych użytkowników.
Dodano: 2010-01-02 19:39
a tak z ciekawości pytam,kto obecnie utrzymuje Maskaradę ...? ^_^

Dodano: 2010-01-02 23:08
| HardKill napisał(a): |
| a tak z ciekawości pytam,kto obecnie utrzymuje Maskaradę ...? ^_^ |
a czy TO ważne?
liczy się tylko dobra zabawa :)
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2010-01-02 23:11
| a tak z ciekawości pytam,kto obecnie utrzymuje Maskaradę ...? ^_^
|
Nie interere, bo kici kici.
(Tego najstarsi Kaszubi nie wiedzą.)
Dodano: 2010-01-03 00:04
Benjamin_Breeg nie umiesz czytać...:) napisałem że pytam z ciekawości,generalnie mnie to wali ^_^
thistle a co masz ochotę na małe kici kici ...:)

Dodano: 2010-01-03 00:06
| Benjamin_Breeg nie umiesz czytać...:) napisałem że pytam z ciekawości,generalnie mnie to wali ^_^
thistle a co masz ochotę na małe kici kici ...:) ![]() |
wnioskuję, że i thistle i ja jednak umiemy czytać
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2010-01-03 00:09
| Benjamin_Breeg nie umiesz czytać...:) napisałem że pytam z ciekawości,generalnie mnie to wali ^_^
Zbok
Dodano: 2010-01-03 00:31 Zmieniono: 2010-01-03 00:32
| sphinxia napisał(a): |
| [quote:4d44b567da="HardKill"]Benjamin_Breeg nie umiesz czytać...:) napisałem że pytam z ciekawości,generalnie mnie to wali ^_^
Zbok
[/quote:4d44b567da]
A jak! Niewyżyty grafoman.
Benjamin_Breeg -> i to kurna boli.